Over ons

Vegetarische kofte

Cigkoftem, de meest kwalitatieve in zijn sector, is opgericht in het jaar 1993. Tegelijkertijd is Cigkoftem ook het grootste bedrijf onder fastfoodketens in Turkije.

Cigkofte is een traditioneel Turkse product dat al 1300 jaar DE smaak is die met het merk Cigkoftem tot een kwalitatieve, smaakvolle en gezonde fastfood keten is gegroeid. Met ervaring produceert en verkoopt Cigkoftem al 18 jaarzijn product met hygiënische en kwalitatieve middelen die voldoen aan de normen van de World Health Organisation. Cigkoftem heeft over heel Europa en Turkije 130 filialen. Tevens heeft Cigkoftem vele franchisenemers waardoor het heel snel groeit en hierdoor dit verrukkelijk product beter en sneller wereldwijd aanbiedt.

Cigkoftem wordt dagelijks vers gemaakt voor consumptie. Cigkoftem is een vegetarisch product dat wordt samengesteld met tarwegort, tomatenpuree, rode peper, en nog 18 diverse soorten specerijen. Er is keuze tussen pikant en minder pikant.

Dit kan genuttigd worden in porties en/of, naar wens, ook eventueel gegeten worden met opgerold lavas brood met ijsbergsla, ui, peterselie, mint, citroen, tomaat, komkommer en een speciaal klaargemaakte saus. Cigkoftem is een gezonde voedzame fastfood product met weinig calorieën. Cigkoftem is beleeft, oprecht en service gericht. Hygiëne begint bij Cigkoftem in de filialen en zet zich voort bij, en met zijn personeel.

"Heerlijk en gezonde snack voor een snelle maatschappij"

Cigkoftem

Wat is het precies?

Cigkofte heeft een verleden van duizenden jaren. Oorspronkelijk komt het uit het zuidoosten van Turkije. Het wordt meestal klaargemaakt met speciale gelegenheden, zoals trouwerijen en verjaardagen. Cigkofte wordt normaal gemaakt van rauw vlees, bulgur tarwe en verschillende soorten pittige kruiden.

Cigkofte, letterlijk vertaald naar Nederlands; rauwe kofte, wordt normaal gesproken met rauw vlees klaar gemaakt. Cigkoftem heeft dankzij een speciale samenstelling Cigkofte zonder vlees weten te maken, waarbij de traditionele smaak behouden is gebleven.

Wat wij verkopen is vegetarische cigkofte/ vegetarische kofte. Cigkofte wordt genuttigd met verschillende soorten groenten zoals: Ijsbergsla, citroen, mint, tomaat, komkommer en selderij.

De smaak kan niet worden beschreven van Cigofte, het moet echter eerst geproefd worden.

Klanten die voor het eerst bij Cigkoftem, cigkofte komen eten staan zeer verbaasd door de smaak en komen altijd weer terug.

Call Now ButtonBel nu!